Unik landejendom sælges Ejendommen ligger kun 15 km sydvest for Herning.
med plads til både familie- og erhvervsliv.
Se video

St. Fjelstervangvej 22,
6933 Kibæk

Salgspris med 10,36 ha:
3.950.000 DKK
Salgspris med 2,75 ha:
3.300.000 DKK
Ejerudgift:
2.080 DKK
Energimærke:
C
Boligareal:
270 m²
Erhvervsareal:
650 m²
Grundareal:
10,36 eller 2,75 ha
Byggeår:
1914
Senest ombygget:
2002
Område:
Midtjylland
KONTAKT EJEREN

Unik landejendom med erhvervsmuligheder

Den store bolig ligger i naturskønne omgivelser med masser af plads til både erhverv og familieliv under samme tag. En del af landejendommen har tidligere været brugt til erhverv og står derfor allerede klar med lokaler, der med fordel kan bruges til produktion, kontor og lager. Lokalerne er oplagte til f.eks. en netbutik, en mindre produktionsvirksomhed eller lignende. Den tidligere staldbygning er naturligt kølig og kan derfor bruges til diverse erhvervsmæssige foretagender, hvor der ønskes et køligt indeklima. Inden for 1-2 år er ca. 3.000 indhegnet juletræer i øvrigt salgsklar.

Boligen byder blandt andet på et flot kvalitetskøkken, spisestue med udsigt til den smukke have, en rummelig og pæn stue med nedgang til en hyggelig vinkælder samt tre badeværelser og seks værelser. Derudover er der to hestebåse, drivhus og flere lukkede garager, hvilket giver mange muligheder for en stor familie med diverse fritidsinteresser.

Haven er nem at holde, da den hovedsageligt består af græsplæne og frugttræer. Hele haven indrammes af velholdte træer. En del af haven udgøres af en stenhave med sø og udekøkken samt et specialfremstillet roterende havehus med brændeovn. Havehuset kan med et tryk på en knap rotere 360 grader på en time.

Ejendommen ligger 15 km. sydvest for Herning og 2,5 Km. fra landsbyen Fjelstervang. Det er et lille samfund med et godt sammenhold. Vi har bl.a. en købmand, skole, børnehave, vuggestue, et velfungerende idrætsliv og en FDF-klub.

Vi har valgt at sætte vores fantastiske lyst- og erhvervsejendom til salg, da vi begge er pensioneret og ønsker at flytte i noget mindre. Vi benytter heller ikke erhvervsdelen længere.

Hvis I ønsker en unik landejendom i idylliske omgivelser med plads til både erhverv og familieliv, så kontakt ejeren i dag.

Fotogalleri

Kontakt ejeren

Du kan kontakte ejeren, Aksel Graversen, i dag via tlf.: 4046 5311 eller via email: ag@unitac.dk